Cape Café AB - Restaurangen på Arlandastad
2004-06-07

Under planeringen av vår "sista" träff inför resan till Skottland, så diskuterade vi olika alternativ för samlingen.
Efter en kort överläggning med Tomas Hellqvist, en av ägarna till Cape Café (Norlunda Gård) på Arlandastad, stod det klart för oss att det var här vi ville vara.

Tomas tog till sig våra önskemål och utvecklade dem till perfektion. Vi ville ha lunch till 8 personer, då föreslog han att vi skulle ta det på punchverandan, vi sa att vi ville ha middag för 9 då föreslog han grillafton.

Vi var JÄTTENÖJDA, och detta var bara planeringsfasen.

Väl på plats så var hela personalen outstanding. Vi fick dukat på punchverandan, lunchen var god och vi avverkade vårt möte med bra resultat.

Trötta efter 36 inte så lysande hål, vara vi både hungriga och törstiga. Grillen var tänd och naturligtvis så hade personalen fixat iordning ett bord åt oss. Det som bjöds från grillen var både rikligt och väldigt gott. Många goda såser och sallader fanns som tillbehör. Om jag inte tar fel så fick man säkert 6 olika bitar från grillen (Kycklingben, köttbit, korvar, revben, etc, etc) en öl och en jägermeister för endast 129:-.

Efter middagen flyttade vi inomhus och fick direkt det besked vi önskade "ta det lugnt grabbar, vi stänger när ni är klara". Faktum är att så var det, ingen stress och insinuationer om att det kanske var dags att bryta upp eller dylikt utan snarare "ska ni redan gå" när vi inte orkade längre.

Dagen efter,
dvs lördag förmiddag, var vi tillbaka och än en gång glada miner och tack för senast. Ut och lira igen och återknyta kontakten med tjejerna i kioskerna som höll oss sällskap på fredagskvällen.

Efter avslutad rond så var det in och avnjuta den förbeställda lunchen, pytt med 2 ägg och en pilsner.
Personligen har jag aldrig sett en större portion pytt, och än en gång till vettigt pris.

Vi vill härmed tacka Tomas, Janne och övrig personal på Cape Café för en otrolig insats under våra 2 dagar på Arlandastad, där ingenting var svårt eller knöligt, utan idel léenden.

Vi kommer tillbaka, om vi får???

Spain Tour - Skottland 2004

Friend Link:Nike Air Huarache Run Ultra chaussures de tennis,Nike Air Jordan Sky High OG Chaussures,Air Max 1 Ultra SE chaussures de tennis,Air Max 2016 Chaussures,2017 Nike Air Max,Nike Air Max 90 chaussures de tennis
NIKE ROSHE RUN FLORAL SWOOSH,NIKE ROSHE TWO FLYKNIT SHOES,NIKE ROSHE ZWEI,Nike Tanjun,NIKE ZOOM ASCENTION MEN,NIKE ZOOM KD 9