SpainTour baren Uppdaterad: 2004-08-28 0:22

Tour baren....

Den nya baren på det klassiskt engelska Marine Hotel har Whiskey som liten specce och dessa avnjuts av finsmakarna lite av och till. Den nya lättjefulla beställningen är en bricka mixed Breezeer.Förutom Guiness och vanliga öl så har en ny grogg seglat upp på favoritposition.
Den självklara blandningen drPepper/Vodka har gått otroligt bra, vi går tom på drP hela tiden.
Palinka (förra årets nykomling) sjunker som en sten i tabellen. Gårdagens bubblare Sambuca/Tonic mottogs med mycket blandade omdömen. Däremot softas det mycket med Sambuca med Is.
Gin/Tonic och Rom/Cola går som väntat.
MacAllan gick åt ganska fort och nu avvaktar vi Whiskyfabrikerna för vidare tester av Skottlands ädlaste dryck.
Tourbarturnén bytte till en mer bohemisk skepnad vid avresan från Prestwick då vi blev av med Ismaskinen och en stillastående bardisk.
Den enda överraskningen var ett halvlyckat försök till RussoNegro i Plastmugg (utan Is).
Ny provisorisk bar har upprättats av McSirn i lobbyn på Marine Hotel när ordinarie barpersonal gått hem.
Då plockades en klassisk njutning fram (Laphroaig).Den var i och för sig inte färsk utan tio år gammal men den gick ner och de riktigt vuxna avnjöt den ihop med Havanas rökverk!

 

Friend Link:Air Max 2016 Schuhe,2017 Nike Air Max,Air Max 90 Mid,Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit,Nike Air Max 90 Turnschuhe,Nike Air Max 95 Turnschuhe
NIKE FLYKNIT CHUKKA,NIKE FREE FLYKNIT NSW,NIKE FREE FLYKNIT MERCURIAL CHAUSSURES,NIKE FREE FLYKNIT NSW,Nike Free Flyknit NSW,NIKE FREE OG 14 BR MEN