SpainTour baren Uppdaterad: 2004-08-27 10:27

Århundradets oddsare ....

Det denna Tour igår lyckades med, har troligen aldrig någonsin hänt tidigare.

Det finns en uppsjö med regler och traditioner på Muirfield som man inte ruckar på. En av dessa är att man inte får boka en 3 boll. Eftersom vår Tour består av 11 spelare så föreslog vår researrangör att vi skulle ha en "virtuell" spelare. Det vill säga att vi även har betalat för en icke existerande spelare (Peter Johansson), som inte skulle dyka upp på banan.
I baren kvällen innan så satt vi och tog några öl med vår busschaufför David.

Han har stora likheter med Spike, killen som delar rum med Hugh Grant i filmen Notting Hill. Eftersom det är en kul kille så föreslog vi att vi skulle döpa om honom till, ja gissa vad?

Just det :Peter Johansson.

Dagen efter står han på Muirfields första tee med Goofygrepp (vänstern nere), Hickoryskaftad järn8, vita golfdojor och extremt nervöst skakande knän.Han får iväg en klackad Drive på minst 35 ydsHan är skrävelhandicapare som oss andra och är en medioker 14handicapare.Och han är busschaffis och går på MUIRFIELD!!!!!!!!!!

Han är tårögd av tacksamhet och kommer berätta detta för sina barnbarn. Till saken kan läggas att han på kvällen kommer in med en runda Breezeers fem i tolv och berättar att han fyller år om fem minuter, varpå gruppen stämmer upp i klassisk Jamåhanleva!

Friend Link:Adidas Yeezy 350 Boost V2 Sneakers,Yeezy 750 Boost,Adidas Zestra,Nike AF1 07,Air Force 1 Flyknit Shoes,Nike Air Force 1 Mid 07