Sammanfattning  Updated: 2004-09-06 9:08
Kommentarer
by Stefan Rydén
Flash Quotes från vinnaren
Stefan Rydén
 
     

Dag 12– Gullane 1

Sista golfrundan och känslorna varierar. Vädret har ännu en gång visat sig tjatigt. Det vill säga blåsigt, men regnuppehåll. Gullens bana nummer ett visade sig vara en berg och dal bana, både vad gäller geografi och banans totala omdöme. En del av hålen spelades väldigt långa i vinden, medan andra otroligt korta. Det var inte bara en gång det slogs upp drivar på green.
Hål nummer 9 var det klart bästa. En par 3 på 141 yds i kraftig sidvind. Sedan var hål 10 (par 4) en riktig utmaning då en av oss spelade en driver, spoon, spoon och var ändå inte på green.

Gullane ligger i ett veritabelt golfparadis med förutom sina egna tre banor, mängder av bra golfutmaningar inom 20 minuters bilfärd. Muirfield som vi besökte i början av vår Tour, kantar också den lilla pitoreska byn.

Kvällen avrundas med den givna banqueten där vi fick ett riktigt Skotskt mottagande med säckpipa och Haggis. Lämpligare än så kan knappast denna fantastiska resa avslutas än med en skål i Whisky till denna något udda maträtt. För den oinvigde kan Haggis kanske närmast jämföras med pölsa, fast ”finare”.

Med denna sista skildring från vår otroliga, resa vill vi tacka Cecilia Uhler och Karin Fagerlund som låtit oss skriva på www.golf.se

ETT OTROLIGT TACK TILL ALLA VÅRA SPONSORER.
Trots att vi inte haft speciellt mycket regn, så har regnställen från CROSS varit helt outstanding i både vind och regn.
Kavajerna från Best of Brands väckte stort intresse då vi alla bar dem samtidigt.
Mgolf vars putters gjorde de såphala greenerna hanterbara, och wedgarna fick bunkrarna att mindre framstå som jordkällare.
Ri&Jo Reklams paraplyer och golfhandukar hade vi tack och lov mindre användning av då det totalt regnade 2 timmar på dessa 14 dagar.
SportOptik försåg oss med golf-glasögen av yppersta klass.
De tidigare svårlästa greenerna blev nu läsbara och vindtunneltestade som glasögen är , så slapp vi gå omkring tårögda i blåsten.
Adaco ska som vanligt ha en eloge för sina fantastiska salvor, Helosan Hudkräm och Helosan Fotkräm. Utan dessa hade det tagit en "ände" med förskräckelse. Fötterna hade sett ut som russin efter 2 veckors evigt gående i fuktiga skor.

Tack ska också ges till Roswalls El, Hebrant Bygg & Kretslopp, Rickard Wannerholt, Björn Welmer, O'Learys och Thomas Lundin för deras bidrag i form av tröjor och/eller golfbollar samt andra nyttigheter.

Tack också till alla er andra som följt oss under resan.
Från 11 MYCKET nöjda golfare/resenärer på SpainTour.

 


Dag 1 - Resan
Dag 2 - Turnberry
Dag 3 - Royal Troon / Troon Portland
Dag 4 - Prestwick
Dag 5 - Muirfield / North Berwick
Dag 6 - St.Andrews Old Course
Dag 7 - Gleneagles Kings / Queens
Dag 8 - Kingsbarns
Dag 9 - Carnoustie
Dag 10 - Nairn
Dag 11 - Royal Dornoch
Dag 12 - Cruden Bay

 

Snapshots

Friend Link:Nike Air Huarache Run Ultra chaussures de tennis,Nike Air Jordan Sky High OG Chaussures,Air Max 1 Ultra SE chaussures de tennis,Air Max 2016 Chaussures,2017 Nike Air Max,Nike Air Max 90 chaussures de tennis